Dag 131 – Vraag 131

Vandaag vraag 131 van de 365 dagen challenge, deze is van Sophie:

Veel mensen vinden het geweldig om een wild dier in huis of tuin te hebben daar kan ik met mijn verstand niet bij, en jij?

Nee, dat je een beest dat kan aan doen niet. Dat je het mooi vindt en wil knuffelen (meestal niet verstandig) dat begrijp ik wel. Maar dieren horen niet een kooi of een te kleine leefruimte. Ik had al moeite met de bench voor onze pup en die was met 3 maanden dan ook al de deur uit, de bench dan he niet de pup! De eerste paar weken omdat het een adhd’tje is was het wel af en toe nodig totdat ik haar geleerd had om zelf rust te vinden in huis. Sommige honden vinden het fijn, maar ik zag in haar ogen dat naarmate ze een paar weken ouder werd dat het niks was voor haar. Ze ging ook nooit uit haar zelf er in liggen, de deur bleef open en ze kreeg wat lekkers maar nee. Ik begrijp dat wel trouwens.

Ik vind zwarte panters, beren en wolven echt prachtig om naar te kijken, maar dat doe ik dan wel in de natuur of op film als ze gefilmd worden in hun natuurlijke omgeving. Ik ben ook niet bang voor ze, wat niet verstandig is, maar in eerste instantie zie ik alleen maar een prachtig dier. Vandaar dat ik ook onze camper uitging toen er een beer aan de overkant van de weg stond te grazen. Ik ben hem niet gaan aaien hoor, dat nou ook weer niet.

Jij nog een vraag voor mij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s