Dag 117 – Vraag 117

Vandaag vraag 117 van de 365 dagen challenge. Vandaag even een luchtige:

Welke tv-programma’s of series volg je?

All time favourite is Friends. Nog altijd na al die jaren. Modern family is ook erg leuk maar ik vind dat The Big Bang Theory  nog wat dichterbij het Friends gevoel komt ook qua humor. Ook echt een serie die ik ooit eens op dvd wil hebben. Sinds kort ook New Girl ontdekt en dat begin ook echt te waarderen. En hilarisch en uniek AbFab daar kan ik soms echt de slappe lach van krijgen of Fawlty Towers, ook zo iconisch. I’am from Barcelona, I know nothing!

Ik hou ook van spannende series zoals The Killing, The Bridge, Twin Peaks (een golden oldie maar mag niet ontbreken in dit rijtje) The Mentalist, Criminal Minds, The Team, Broadchurch, White Collar, Mindhunter, The Missing, Trapped, Wallander en nog zoveel meer. Maar ook Downton Abbey en Gooische vrouwen heb ik op dvd achter elkaar gekeken. Sex and the City ook zo een klassieker die ik op dvd heb.

Iets waar ik echt voor thuis blijf en wat ik vanaf seizoen 2 hartstochtelijk volg is Wie is de mol? Heerlijk! Peking Express vond ik vroeger ook een topper en iedere dag volg ik Masterchef Australië of Verbouw mijn huis tot droomhuis van Chip en Jo, De bouwbroers ook even lekker kijken naar mooie huizen en dromen die uitkomen. Dat soort programma’s dus. Waar ik er vast een heleboel van vergeten ben hier te noemen.

Wat is jouw all time favoriete programma?

Jij nog een vraag voor mij?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s