Dag 108 – Vraag 108

Vandaag vraag 108 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag:

Hoe was je vakantie?

Nou die was heerlijk! Prachtig weer, heerlijke huisjes op lekkere stille plekken. In de Ardeche lekker op een berg. Heet maar op de berg stond wind, dus dat was lekker en we konden onder de wijntakken verkoeling zoeken. En als de zon daar onderdoor kwam dan spande we een grand foulard tussen een pijler en een parasol. In de Morvan ook heet en op een heuvel, vlakbij een leuk dorp en andere mooie plaatsen en Abbaye de Fontenay!

Doordat ie wat gestrest begon die vakantie, omdat ik tot op de laatste dag geconfronteerd werd met het JVBI gezeik van 8 jaar geleden kwam het wat anders opgang, was ik ook dingen vergeten. Het was gewoon niet meteen ontspannen. Tel daarbij op de MRI die er aankomt om vast te stellen hoe het met discopathie staat. Nu ik weer thuis ben weet ik hoe heerlijk relaxt het daar toch was! Daarbij had ook Ashley haar bul uitreiking (die wel heel laat gepland stond in het jaar) van haar Master Psychologie. En daar konden wij door de afstand nu niet bij zijn. Balen voor allemaal, understatement.

Maar terug naar de vakantie, die heel veel afleiding en ontspanning bood. Veel gezien, leuke dorpen, rivieren, grotten, bergen, bossen, koeien (ook in de tuin), ijsjes, kaasjes, lekkere restaurantjes en een berg foto’s! Ook veel boeken gelezen, ondanks dat de e-reader na een paar dagen al afstierf. M’n moeder riep meteen koop maar een nieuwe!! En dat is gelukt! Een kobo Clara bij de Fnac in Aubenas, heel mooi ding, lekker scherp, goed licht. De komende tijd kan ik ook nog lekker bezig zijn met het uitzoeken van de foto’s en dat is dus ook nog nagenieten en ik heb deze keer ook een leuk bullet journalachtig iets bijgehouden dus dat is ook nog lekker terug bladeren. Nu eerst maar weer de overgang maken naar het echte leven.

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s