Dag 107 – Vraag 107

Vandaag vraag 107 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag:

Waar voel jij je thuis?

Ik voel mij thuis bij mensen die eenzelfde levensinstelling hebben als ik zelf, in ieder geval betrokken en authentiek zijn. Ik vind het niet fijn om met mensen te praten en om te gaan die zich voor zichzelf en de omgeving verstoppen en daar vaak nare coping meganismes voor hebben ontwikkeld. Ik kan het wel en doe het ook, maar ik neem dan wel mijzelf wat meer in bescherming. Ik heb geen moeite om mijzelf kwetsbaar op te stellen maar dan wel bij mensen die ik kan peilen, anders gaat de ratio het meteen overnemen.

Ik voel mij thuis in mijn eigen huis en tuin, maar kan dat gevoel ook heel makkelijk hebben in het buitenland. Ik voel mij perfect op m’n plaats in kleine dorpjes in Frankrijk maar ook in een stad als New York. Memphis en Graceland voelde als thuiskomen.

In een Italiaans ziekenhuis niet, absoluut niet!! In een ziekenhuis uberhaupt niet met al die ego’s die zo een muur op zich heen hebben die blijkbaar bij de status arts hoort (en nee ze zijn gelukkig niet allemaal zo) en ik dus niet met ze kan dealen omdat ze alles behalve authentiek zijn.

Ik voel mij thuis op deze wereld.

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s