Dag 104 – Vraag 104

Vandaag vraag 104 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag:

Draag je vandaag sieraden?

Ik draag altijd mijn gouden armbandje dat we gekocht hebben in 1998 in New York bij Tiffany’s. Het was toen nog zoeken naar een betaalbaar sieraad daar. Tegenwoordig zijn ze veel beter ingespeeld op de toerist die ook met zo een mooi zeegroen tasje naar huis wil. Ik vind hem nog steeds prachtig, het heeft een hele speciale schakel:

20180715_151816.jpg

Ik heb ook een trouwring en andere mooie ringen. Zoals de ring die ik van Erik kreeg toen we elkaar 10 jaar kenden, de ring die ik kreeg toen Ashley geboren was, de ring die ik van schoonmoeder kreeg vlak voordat ze overleed en natuurlijk nog van oma’s en van m’n vader. Maar ik kan geen ringen meer dragen. Dat begon met de reuma in m’n handen. De vingers werden te dik als de ontstekingen de kop op staken. Nu heb ik wel normale dikte van vingers maar krijg ik er eczeem van. Dus ik kijk er graag naar šŸ˜‰

Ik had van Erik een hele mooie ketting uit Japan gekregen met een parel en een diamantje. Dat heb ik aan Ashley gegeven toen ze haar Bachelor bul haalde. Ik wilde iets moois geven dat van mijzelf was geweest en indirect dus ook een cadeau van haar papa. Het paste mooi bij haar stage adres dat in het Gooi šŸ˜‰ was toen ze verderging met haar Master, die ze trouwens ook al heeft afgerond!

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s