Dag 99 – Vraag 99

Vandaag vraag  van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag:

Wat is jouw ultieme verjaardagsfeest?

Geen verjaardagsfeest misschien? Nou ik denk als ik zelf niet alles zou hoeven regelen ik het dan misschien nog wel zou trekken energie wise. Maar om alles een beetje op orde te hebben, alles in huis en die avond zelf dat trek ik gewoon niet. Dus als alles klaar stond en in orde was, de hond niet iedereen plat knuffelt dan zou ik het wel leuk vinden. Maar diep van binnen ga ik liever lekker uiteten met m’n verjaardag, een andere omgeving en alles wordt geregeld. Misschien een leuke overnachting in een hotel. Glaasje prosecco vind ik altijd het feest compleet maken en ja ik ben ook gewoon dol op cadeautjes. Echt!

Ik vond de verrassing voor m’n 40ste verjaardag erg leuk, Erik en Ashley hadden een etentje geregeld voor mij met m’n vriendinnen, daar wist ik niks vanaf dus het was een echte surpriseparty. Ik was gewoon overdonderd en dan had iedereen ook nog een mooi boek voor me gekocht. Echt heel bijzonder. En natuurlijk m’n 50ste verjaardag met m’n twee liefies naar New York. Dat blijft heel bijzonder, heel dankbaar dat dat kon en ook dat was een verrassing! Eigenlijk vind ik dus verrassingen stiekem ook wel leuk LOL.

Nu ik dit zo schrijf moet ik ook denken aan de feestjes toen ik nog op de lagere school zat. Die waren ook top. M’n ouders bedachten altijd hele leuke dingen, zak lopen, aardappelrace en m’n vader maakte altijd een quiz en het was altijd heel leuk om te zien hoe enthousiast en fanatiek iedereen daar aan mee deed. Zo hebben we dat ook nog eens gedaan voor Ashley toen die jarig was. Was super gezellig en vooral ook leuk dat m’n ouders erbij konden zijn met z’n 2en. Mijn vader had een zeer rustgevende uitwerking op de grootste drukbol, dat was ook wel de insteek eerlijk gezegd LOL.

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s