Dag 91 – Vraag 91

Vandaag vraag 91 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag:

Wat gaat stoppen?

Geen idee. Moet er wat stoppen dan? Ik vind dat ook altijd zo definitief en heeft het effect, is het iets wat je dan altijd kan volhouden? Nou ja ik ben wel ooit eens gestopt met roken. Van de ene op de andere dag. Kwam ook omdat ik met een dubbelzijdige longontsteking in een Italiaans ziekenhuis kwam te liggen. Ik wilde het nooit meer zou benauwd hebben. Gelukkig was ik een gelegenheidsroker en dus geen verstokte. Dus daar ben ik echt mee gestopt.

Ik wil niet meer aankomen. Dus ik moet stoppen met mijn hoofd in het zand te steken als ik toch weer aankom door vakantie of kerst. Tot nu toe lukt me dat al 2 jaar. Maar ja 50 jaar daarvoor is het anders geweest dus ik ben voorzichtig. Ook omdat het anders voor mijzelf alleen maar averechts werkt. Daar ben ik na 50 jaar wel achter gekomen.

We moeten ook stoppen met overdreven consumeren. Meer bewuste keuzes maken. Dat doen we al een hele tijd, maar daar valt best nog wel wat winst te behalen.

Nou ja en verder zou ik willen dat oorlog stopt, dat discriminatie stopt, dat misbruik stopt, van wie of wat dan ook, dat we stoppen met het slopen van onze aarde. Zou het helpen dat ik het hier heb opgeschreven?

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s