Dag 61 – Vraag 61

 

Vandaag vraag 61 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag van Fred:

Wat is je dierbaarste herinnering tot nu toe?

Ik kan er niet eentje uitkiezen als zijnde het belangrijkste. Er zijn er gelukkig meerdere!

Zoals dat ik met m’n vader naar Paradiso ging  en we gezellig samen wat gegeten hebben in de Kleine Leidsedwarsstraat of dat we samen naar BB-King zijn geweest. Ik heb ook nog steeds de film Escape from Alcatraz op band en dvd staan omdat ik vroeger daar met m’n vader naar toe ben geweest. Ik zie ons ook nog als de dag van gisteren daar zo samen lopen na de film. Maar ik kan mij ook nog steeds dat zakje chips herinneren toen ik een jaar of 5 was en we langs de lijn in de pisregen naar een voetbalwedstrijd van Ado keken.

Dat ik samen met Erik naar de sterren hemel keek in Kings Canyon, waar we zomaar helemaal alleen stonden midden in de natuur en dat er een bord op die plek stond om wat te doen als er een beer zich bij de camper zou melden. Dat wij bij een andere tocht een beer tegen kwamen en dat ik samen met m’n vader uitstapte om er beter naar te kunnen kijken. Dat we een mooie reis hebben gemaakt met zijn moeder door Amerika, dat we dat nog voor haar konden doen. Heel bijzonder. Dat we in Amerika een jongen ontmoette bij het inleveren van de camper en die vroeg of we die avond naar hun concert kwamen kijken. Gierende hardrock op een plek waar Guns ’n Roses ook ontdekt was en dat we later die avond met de roady meereden naar hun huis door wijken waar we beter de deur op slot konden houden van de auto en dat hij een conservatorium opleiding gehad bleek te hebben en hij gewoon heel prachtig gitaar kon spelen in hun voortuin. Dat moment dat Erik voor het eerst zijn dochter vast hield.

De high tea met Jane en Sandra, de laatste knuffel met Sandra. Samen haar kist naar binnen dragen. Bijzonder verdrietig maar gelijkertijd ook zo intens mooi.

Met Els naar de Simple Minds in Rotterdam, waar de hele bovenste tribune meedeinde op Don’t you of de Golden oldie tour van David Bowie in het Goffert park.

De dagjes Amsterdam met vriendinnen, meestal met Mariska 🙂

Op Graceland alleen door de kamers lopen en stilstaan en de atmosfeer inademen, dat moment dat er geen andere mensen bij zijn, geen toerist, geen bewaking.

Dat ik met Ashley in de speeltuin was van het Amsterdamse bos of bij de geitenboerderij, dat waren altijd hele knusse momenten. Als we samen op vrijdag naar de MacDonalds gingen. Dat toen ze 3 jaar was en meeging op excursie op de Dominicaanse Republiek en van alles kon genieten met alleen maar een blikje cola als vertier en dat ze mee mocht op een paard, sindsdien was dat nog het enige wat ze wilde, paardrijden. Dat ze haar VWO diploma haalde en dat ze daar met haar vriendinnen op het podium zat om haar diploma in ontvangst te nemen, met die rode jurk <3. Toen wist ik met haar komt het goed, de basis is er. Ondertussen heeft ze natuurlijk al haar master gehaald, stond ze cum laude  met haar tentamens en heeft ze haar doel bereikt als psycholoog, de toekomst ligt open voor haar, dat is mij zo dierbaar <3. Met m’n 50ste verjaardag samen met Erik haar New York laten zien. Afgelopen zondag was heel gezellig met z’n 3en even naar Hilversum en lekker bbquen in de tuin, maar vooral ook goede gesprekken, alle 3 konden we ons ei kwijt, dat was ook zo een dag met een gouden randje.

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Laat hem dan achter hieronder bij de reacties

2 Reacties op “Dag 61 – Vraag 61

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s