Dag 59 – Vraag 59

Vandaag vraag 59 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag van Lis:

Als geld geen rol speelt, wat zou je vakantie bestemming zijn (1 max) en hoe zou je vakantie eruit zien?

Een paar weken terug had ik gezegd Japan, maar aangezien dat in de steigers staat voor volgend jaar moet ik er even over nadenken omdat ik onder Japan best wel veel dingen heb staan die wel ongeveer aan elkaar gelijk zijn. Als ik zou mogen kiezen voor een wereldcruise zou ik dat doen maar ja dat is meer dan een bestemming en dat geldt ook voor de Oriënt Express want die staat denk ik dan wel boven aan, is duur maar doet verschillende plekken aan dus denk, denk.

China lijkt mij prachtig en interessant. Alaska en dan aansluitend naar de Noord-Pool, ijsberen kijken (of ergens naar wolven kijken) of St. Petersburg maar die laatste is financieel best wel een keer haalbaar denk ik. Iets Maledieverigs lijkt mij ook mooi, maar te eenzijdig voor een hele vakantie van een paar weken.

Ik denk dat ik dan toch voor een mooie tocht in Afrika ga en omdat ik maar 1 bestemming mag uitkiezen ga ik dan voor Zuid-Afrika omdat ik daar dan alles kan vinden, stranden, steden maar vooral ook safaries. En dan zou ik zo een mooie rondreis willen doen met een mooie start en eind in een lekker luxe hotel in Kaapstad en dan daar tussen in safaries met van die prachtige lodges, waar voor je gekookt wordt en je de olifanten in de avond voorbij ziet komen, of komen die in de ochtend? Nou ja, daar zou ik dan achter kunnen komen. Ik zie dan van die mooie rooie aarde voor mij met zo een ondergaande zon. Ja dat lijkt mij ook heel bijzonder.

 

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Laat hem dan achter hieronder in een reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s