Dag 46 – Vraag 46

Vandaag vraag 46 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag:

Met welke bekende Nederlander zou je uiteten willen?

Nou dan wil ik wel eten met Floortje Dessing. Wat een gaaf mens, zoveel gereisd, betrokken en bevlogen. Ik zou heel graag haar reisverhalen horen, vooral hoe zij zelf dat heeft beleefd, dus niet alleen de beelden willen zien, maar de verhalen daar achter dus.

Uiteraard zou ik vragen of zij iemand zoekt, die haar koffer kan dragen zou je normaal gesproken zeggen, maar die koffer tillen dat gaat hem nu net niet worden. Zoek al voor mijzelf een lichtgewicht ding voor Japan volgend jaar. Iets wat soepel rolt en compact is. Ik neem zo min mogelijk mee en alles zo licht mogelijk. Dus nee, dat gaat het echt niet worden. Maar ik kan wel vragen of ze iemand nodig heeft om research te doen, vooral ter plekke dan natuurlijk, want in de tuin achter de pc zit ik nu ook al. En dat is eerlijk gezegd ook maar even mogelijk voordat er weer van alles begint te piepen en te kraken. En ik bedenk mij net dat met een camera rondzeulen wordt hem ook niet. Jeempie nou als ik dat zo schrijf en terug lees zou ik mijzelf ook niet inhuren. Nou ja, dan maar als vriendin mee om alles mee te bespreken met een biertje ’s avonds ergens starend naar de ondergaande zon en plannen maken voor de dag daarop.  Iemand toevallig haar mobiele nummer in de telefoon zitten? Dan app ik ff.

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

2 Reacties op “Dag 46 – Vraag 46

  1. Ik wil dan graag aanschuiven voor een avondje biertjes drinken en luisteren naar de verhalen van Floortje.. en ik wil best jullie koffers dragen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s