Dag 36 – Vraag 36

Vandaag vraag 36 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag van Danien:

Waar zou je nog graag een keer heen willen?

Ja ik heb deze vraag voor vandaag uitgezocht omdat er iets van mijn bucketlist gaat afgestreept worden volgend jaar, maar liefst 2 dingen.

Ik heb het heel vaak geroepen en zelfs nog van de week met een vriendin erover gehad. Dat het lastig wordt omdat het best wel duur is en zeker als je met z’n 2en zo een reis gaat doen. Dus toen Erik gisteren zei, na het weer moeten aanhoren dat ik zo heeeeel graagggg willlll,  van nou schatje als jij dat zo graag wil dan moet je dat maar gaan doen!!! Nou ja ik ben nog steeds flabbergasted en moet mij zelf nog af en toe knijpen. En jij vraagt je waarschijnlijk nog steeds af waar ik het over heb!

Japan!!! Ik ga naar Japan!!! Volgend jaar, wanneer precies dat ga ik nog uitzoeken. Hangt ook van de prijzen een beetje af. Ik hoop 2 weken te kunnen! En dan staan sowieso Tokyo, Kyoto, Hakone en Hiroshima op het verlanglijstje. In Hiroshima woont een Japanse penpall die ik heb leren kennen via Postcrossing. Het begon met kaartjes uitwisselen en nu mailen we regelmatig en met kerst hebben we elkaar leuke pakketjes gestuurd. Ashley gaat in oktober al naar Japan en gaat haar ook ontmoeten. Hoe tof is dat!

Ik ga ook voor het eerst echt alleen reizen! Dat lijkt mij ook al fantastisch en ik vind het heel lief van Erik dat hij mij dat gunt. Hij heeft Japan al regelmatig gezien toen hij daar vroeger 2x per jaar naar toe moest voor z’n werk. Hij heeft toen ook met een collega rondgereisd daar dus hij kent het. De laatste jaren zijn ze wel meer op toeristen ingesteld en kom je er steeds meer Engels sprekende Japanners tegen. Dus wauw! Ik ga mij langzaam in lezen en inleven in deze droom die uitkomt. Beetje betaalbare vlucht zien te vinden, leuke hotelletjes maar ik hoef geen luxe. Met eten ben ik ook niet van plan extravagant te gaan doen. Een lekkere noedelsoep ergens of sushi aan het eind van de dag kopen in de supermarkt, had ik al als tip gekregen want dan is het 50% afgeprijsd omdat het verkocht moet worden op de dag dat het gemaakt is. Ik kijk echt uit naar dit avontuur met mijzelf, soort van Me, Myself and I trip 🙂 Voorlopig stuiter ik nog even verder!! Het voelt ook als afsluiting van een zware periode in m’n leven en een start van een nieuw begin.

 

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

 

 

2 Reacties op “Dag 36 – Vraag 36

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s