Dag 29 – Vraag 29

Vandaag vraag 29 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag van Marnel:

Er van uitgaande dat je best tevreden bent met je zelf maar welke vrouw vind jij zo een beetje de mooiste die je kent?

Poe. Moeilijk. Er zijn zoveel mooie vrouwen. Ik denk dat toen ik in een tiener was Marilyn Monroe erg mooi vond maar ik herkende ook haar eenzaamheid, althans dat gevoel van eenzaamheid. Ze werd niet echt begrepen door haar omgeving en dat gevoel had ik toen ook. Maar ja welke tiener niet denk ik dan. Maar ze was gewoon ook heel mooi, intelligent en tragisch natuurlijk, ook omdat zij Norma Jean was en Marilyn Monroe speelde.

Ik vind Angelina Jolie een van de mooiste maar ook interessantste actrices. Ze is stoer en toch gelijk heel vrouwelijk. Jennifer Aniston ook een prachtige vrouw met gevoel voor humor. Ze hebben in ieder geval dezelfde voorkeur als ik voor mannen, Brad Pitt.

Maar ik denk dat ik op dit moment toch Joanna Gaines van de tv-show fixer upper, in Nederland is het op de buis als Verbouw ons huis tot droomhuis, de mooiste vind. Ik vind haar net Pocahontas (de Disney versie). Prachtig haar. Haar moeder is Koreaans en haar vader half Duits/Libanees. Maar ze kan ook echt iets. Ik zou haar zo m’n huis laten verbouwen. Hier heb je de sleutels en over een paar weken komen we wel weer terug. En dat zou ik niet zomaar uit handen geven omdat sommige designers soms hele rare dingen met mensen hun huis kunnen doen als ik dat zo op tv zie, maar haar vertrouw ik daar wel mee.

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s