Dag 11 – vraag 11

Vandaag vraag 11 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag van Evelien:

Je leest en schrijft. Als je een roman zou schrijven waar zou die over gaan en in welk genre zou je het willen onderbrengen?

Een roman is dus fictie en ik benoem dat zo omdat ik wel iets aan het schrijven ben maar dat is meer autobiografisch.

Een roman, ja het lijkt mij geweldig om een zo een boek te schrijven dat impact heeft zoals To kill a Mockingbird van Harper Lee of wat recenter De verborgen geschiedenis van Donna Tartt. Ik denk dan wel aan een verhaal dat een heel leven omspant, ik vind de ontwikkeling van de mens interessant, zijn drijfveren, die ongrijpbare dingen die maken dat je bepaalde dingen wel doet of juist niet, de blinde vlekken enzo. Ik hoef geen veel schrijver te zijn, een heel mooi exemplaar lijkt mij al geweldig.

Beide genoemde titels zijn toch wel boeken die onder de literatuur vallen, maar een mooie thriller lijkt mij ook wel wat hoor. Over een vrouwelijke seriemoordenaar wellicht. Die zijn wat onder vertegenwoordigd in de literatuur, er zijn er natuurlijk ook veel minder van in het echt, maar daarom juist heel interessant. Ik zou dan vooral het psychologische aspect willen benadrukken en niet de gruwelijke details.

Of een geweldig koffietafelboek met foto’s van de gemaakte reizen maar vooral ook met de reizen die nog op het verlanglijstje staan. Dus als iemand dat wil sponsoren, graag!! Insteek van grijs maar nog niet bejaard op vakantie of wel ziek maar toch nog ondernemend? Ja dat lijkt mij geweldig, dromen mag toch?!

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s