Dag 9 – vraag 9

Vandaag vraag 9 van de 365 dagen challenge, vandaag de vraag van: Feliceveenman

Waar mogen ze jou voor wakker maken?

Bij deze vraag denk ik meteen aan eten :-). En dan is daar sushi, echt dat kan ik iedere week wel eten, doe ik niet, maar zou kunnen. Mijn moeder vindt het niks die koude rijst maar dochterlief heeft mijn sushigen dus dat is leuk om samen te doen. Sushi eten vind ik sowieso iets om samen te doen. Gezellig eten en praten tegelijk. Iedere keer weer nieuwe lekkere hapjes uitzoeken. Het gesteggel van wie had nou ook alweer wat besteld.

Verder word ik heel graag wakker voor chocolade. Het liefst chocolade zonder iets van nootjes of andere stukjes. Die heerlijk zacht substantie die mag hooguit alleen onderbroken worden voor een korreltje zeezout of ieniminie stukje nougat. Voor de rest heerlijk laten smelten in de mond. Bonbons vind ik ook onder het kopje chocolade vallen. Dat eet ik wel veel minder maar het blijft een feestje iedere keer zo een verrassing, zo een ander smaakje.

En dan is er nog ijs!! Of het nou winter of zomer is, regen of zonneschijn, voor of na of in plaats van de maaltijd, heerlijk!! Die koude romige smaakvolle substantie en dan al die lekker smaakjes, iedere keer weer wat anders hoewel die echte donkere chocolade smaak er meestal wel bij zit. Best of both worlds!

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag: 365 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s