Dag 7 – vraag 7

Dag 7 van de 365 dagen challenge. Vandaag de vraag van Janine:

Waar kun je nou echt niet zonder mee?

Ik vat die even op als een vraag met welke spullen je niet zonder zou kunnen want anders wordt het natuurlijk mn familie en vrienden šŸ™‚

De spullen die ik nu erg handig vind zijn mijn mobiel, nou ja voor mij is social media erg belangrijk sinds ik ziek ben geworden en thuis ben. Het kost relatief weinig energie en je hebt toch veel contact met de buitenwereld. Bellen doe ik er eigenlijk niet mee, of het kan even niet anders dan wel natuurlijk maar ik ben geen beller. Ik spreek je liever in real life of anders gewoon lekker appen ofzo.

Daarnaast ben ik verslingerd aan m’n ereader. Heerlijk al die boeken in m’n hand. Daarnaast is het door reuma wat lastiger geworden om een boek langer vast te houden en heb ik zoveeeeel boeken al in huis dat er echt ruimtegebrek ontstaat. Ideaal dus voor de veel lezer en veel koper want een ebook is betaalbaarder dan een gewoon boek. Soms wacht ik op een mooie aanbieding en koop het dan. Ik vind het nog steeds heel fijn om door een boekenwinkel te struinen en meestal kom ik dan toch met wat thuis, een mooi gesigneerd exemplaar, of een kookboek, die vind ik ook heel leuk om te lezen maar ook gewoon fijn om een boek door te bladeren om inspiratie op te doen. Dat geldt ook voor reisboeken die heb ik ook liever fysiek in m’n handen. En dan zijn er natuurlijk nog de mooie koffietafelboeken zoals o.a. die van Obama die ik als kerstkadootje had gekocht.

Daarnaast zijn onze foto’s ook heel dierbaar. Van plaatsen waar we zijn geweest, van mensen die er niet meer zijn, van toen onze gup nog klein was en natuurlijk de foto’s van onze dieren.

En m’n hobby spullen daar ben ik ook heel dankbaar voor. Die maken de dagen afwisselend en geeft het gevoel iets nieuws te leren en te ontdekken op een tempo dat nu bij m’n dingetjes past. Creativiteit is erg belangrijk geworden voor mij, het houdt de hersens soepel.

Heb jij een vraag voor mij voor deze challenge? Klik dan op de link en stel daar je vraag:Ā 365 dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s