365 vragen – dagen challenge

Je bent ze misschien ook wel tegengekomen in boekwinkels, die leuke boekjes met 999 vragen aan jezelf. Ik heb er in ieder geval wel al vaker mee in mn handen gestaan om mee te nemen. Uiteindelijk niet gedaan omdat de ruimte vrij klein is om iets in te vullen en ik praat dan alleen maar tegen mijzelf. Soms prettig maar het lijkt mij nu leuk om wat meer interactie te hebben. Dus ik bedacht net met het uitlaten van de hond deze challenge.

Vanaf 1 juni wil ik op mn blog iedere dag, een jaar lang, een vraag van jullie beantwoorden. Dat kan iets zijn wat je mij altijd had willen vragen, iets waar jezelf mee worstelt, of iets waar je net zelf het antwoord op hebt gevonden of gewoon iets nieuwsgierigs, de vraag kan over iets kleins gaan of juist iets wereldwijds omvatten.

De vragen kun je mij appen als we appvriendjes zijn of via messenger sturen als we facebook vriendjes zijn. Natuurlijk ook onder dit bericht kun je ze plaatsen.

Ik hoop op veel vragen natuurlijk anders wordt het een heel kort jaar….. dus help mee met deze challenge. De bedoeling is dat ik dan vanaf 1 juni iedere dag een vraag uit kies om te beantwoorden. Uiteraard kan dat altijd weer leiden tot een nieuwe vraag.

To be continued.

Advertenties

38 Reacties op “365 vragen – dagen challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s