In de kerstmood!

Voor sommige mensen voelt het aan als moeten, we moeten gezellig zijn met de kerst. Eerlijk gezegd begrijp ik dat wel, heb ook een haat liefde verhouding gehad met de kerst vooral in vroegere drukke tijden. Maar ook toen was het een periode van even terug trekken, even op de handrem. Tegenwoordig verheug ik me er echt op. En dan niet zozeer alleen die twee dagen maar vooral de periode daarvoor. De kerstboom uitzoeken, nieuwe versierdingen erbij uitzoeken. Niet dat we het nodig hebben maar gewoon omdat het zo mooi is al die glitterdingen en ieder jaar lijkt het nog mooier en gekker te worden. De lampjes aan in de boom en verder lekker veel kaarsen branden. Knus bij elkaar met een boek of een goeie film. De dagen zelf zijn anders geworden, minder druk. Dit jaar komt dochterlief twee keer op bezoek. Een keer voor het funcooking en de cadeautjes en de andere keer om lekker uit te eten gaan. Ook gaan we bij mijn moeder langs om daar wat gezellige uurtjes door te brengen met een hapje en een drankje.

De periode na de kerst is ook heerlijk, misschien nog wel het relaxte, mannetje vrij, beetje shoppen, oliebollen bakken of kopen.. vuurwerk dat we altijd op het laatste moment kopen omdat het toch wel erg leuk is. Dit jaar slaan we denk ik over want Marley blaft nu al bij iedere verdachte knal 😉 Oude jaar vieren we eigenlijk de laatste jaren thuis, gezellig even terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral vooruit kijken. Wat voor moois brengt het nieuwe jaar, aan iets anders wil ik dan niet denken. Alleen maar goede dingen dromen en wensen!

Na het sneuvelen van de camera tijdens de vakantie is deze geheel gratis binnen de garantietermijn gemaakt.Een geheel nieuwe lensunit gekregen. Het blijft onwennig moet er weer vertrouwen in krijgen dat ie het blijft doen, dus vooral veel gebruiken. Blijkbaar hebben ze ook weer bepaalde fabrieksinstellingen ingesteld, vandaar dus die gekke datum erin wat ik natuurlijk niet zag tijdens het fotograferen. Ik zag wel af en toe iets roods voorbij flitsen maar ja zonder leesbril kan dat van alles zijn…:

DSCN2816a

DSCN283a1

DSCN2807a

DSCN2808a

DSCN2820a

DSCN2821a

DSCN2822a

DSCN2827a

DSCN2833a

DSCN2839a

DSCN2844a

DSCN2847a

DSCN2848a

DSCN2853a

DSCN2855a

DSCN2859a

DSCN2863a

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s