Wat eet uw hond zoal?

Brokken, 2 x per dag.

Soms jat ze wel eens wat, zoals een chocolade letter. Maar toen hadden we haar nog maar net en dochterlief was nog erg jong dus die liet nog wel eens wat slingeren. Nu ze bijna 19 is ruimt ze natuurlijk alles achter haar kont op….

Wat rollen koek.

Uit het ogen verloren paaseitjes, met zilver papier en al. Die staan tegenwoordig in de kast. Waar ook haar brokken staan in een bak met deksel, die we allemaal hermetisch moeten afsluiten want anders gaat ze gewoon uit de bak staan eten. Die keer had ze wel een heel harde buik en moest ze veel winden laten. Toen hebben we haar maar een paar dagen niks gegeven.

We hebben haar wel eens op dieet gedaan hoor, je weet wel brokken met sperziebonen. Toen begon ze ook de tandenstokers ‘s nachts op te vreten want die roken naar pepermunt.

Hetzelfde lot ondergingen ook de zoetjes, het doosje was daarbij zelfs onherstelbaar verwoest. Kijk die tandenstokers waren niet op maar ja om daar dan nog je tanden mee te purren… hoewel ze wel droog waren…

Een meter hansaplast en wat rolletjes verband toen ze met haar poot in een stuk glas was gaan staan. Een van der kussentjes was door midden en ja dat kon niet gehecht dus dan maar lekker vast tapen. Daar dacht zij zelf anders over dus ’s morgens een bloot pootje en wat restjes maar verder niks te vinden meer. De eerst keer dachten we nog dat we dat wel ergens achter of onder de bank zouden terug vinden maar toen dat niet gebeurde en ze de tweede keer het ook opvrat zijn we er maar plastic om heen gaan doen. Dat was ook weg. Plakband idem dito. Gelukkig was het snel dicht.

Maar ja niks geks dus. Dus ze is een kilo te zwaar en dat moeten we dan maar zo laten vindt u? Ja wij ook.

Een Reactie op “Wat eet uw hond zoal?

  1. Pingback: De Hobby Blogger – Wat eet uw hond zoal? | Itsanoushka’s Blog·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s