Waarschuwing!

Eindelijk weer eens heerlijk lang op vakantie, 23 augustus was het zover. Ruim drie weken om te gaan relaxen, even alle shit het hoofd uit en vooral er weer heel weinig in stoppen. Niet meer dan wat mooie indrukken en nieuwe ontmoetingen toelaten! De reis ging naar Frankrijk en was opgedeeld in etappes, eerste etappe was het Loire dal. Daar verbleven we twee nachten in een Chambre d’hotes om dan weer door te gaan naar het gebied de Gers, een departement van de Midi Pyrénées. De grootste regio van Frankrijk waar we twee weken zouden blijven en voor de terugweg lag nog niks vast, dat zouden we ter plekke regelen. Uiteindelijk is dat nog een heerlijke week in de Morvan geworden. Nu eerst op weg naar de Chambre d’hotes!

Niet echt fris en fruitig stonden we op want in slaap vallen met rondgierende adrenaline in het lijf is wat lastig. Morgen gaan we op vakantie!!! gierden ze door m’n hoofd. Toch zaten we die ochtend om 6.00 uur in de auto. Erik achter het stuur, mijn gewrichtjes zijn van het weerbarstige type tegenwoordig maar er naast zitten lukt wel :-).


Je hebt de neiging om in een keer lekker door te sturen naar de eindbestemming van die dag maar ook Erik een dagje ouder en wijzer (ja dat kan echt gebeuren!) lasten we toch maar een aantal rust momenten in. Ook bedoeld als plaspauze voor de hond maar die wilde helemaal niet. Ze vond het wel prima zo lekker op de kussens op de achterbank. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ze niet meer zelf de auto in kan komen, eruit wel want dan stort ze zich als een kamikaze piloot naar beneden, dus dan moet er getild worden en ja dat voelt een beetje lullig natuurlijk als halve herdershond. Mevrouw wilde wel water drinken in de auto.

Dat het goed is om af en toe even de auto uit te huppelen… laten die Fransen goed zien. Onderweg kom je onderstaande in elkaar geramde auto’s tegen die ze daar express laten staan. Soort van stille getuigen van wat er kan gebeuren als je met je slaapdronken hoofd tegen een ander aanknalt!

-morgen Villa Roffa-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s