Verse Lasagna met Salie – recept

4-personen

Wat heb je nodig?

  • verse lasagne vellen
  • pond biologische gehakt
  • Sugacosa saus of de tomatensaus die jezelf lekker vindt.
  • Potje bechamelsaus
  • bosje verse salie
  • 50 gr Parmesaanse kaas
  • 2 uien, grof gehakt
  • knoflook, fijn gehakt, naar smaak, ik doe meestal 3 tenen
  • 300 gr geraspte kaas
  • paar plakjes baccon

Wat moet je doen?

Oven voor verwarmen op 200 graden. Saus maken door gehakt te rullen met de uien en de knoflook. Bacon fijn snijden en even apart uitbakken, salie fijn snijden. Sugacosa door gehaktmengsel doen. Laagjes maken, begin in ieder geval met een beetje Bechamel saus, dan lasagne vellen, gehakt saus, wat bacon, salie, bechamelsaus en Parmezaanse erover, enzovoort, de bovenste laag eindig je met wat bechamelsaus en strooi je de geraspte kaas erover. 30 minuten in de oven.

Advertenties

Een Reactie op “Verse Lasagna met Salie – recept

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s