Laatste lummeldagje – Eten en beesten.

Donderdag 26 juli 2001

 9.15 Denver is een hele grote stad in het begin voel je er dan ook een beetje verloren, maar met een beetje shoppen is dat zo over. Weten nog niet wat we eerst gaan doen, shoppen of naar de dierentuin. Eerst maar eens even ontbijten.

10.00 Lopen nu in de garage van het hotel, hebben net ontbeten. Hebben geen tip achtergelaten voor de serveerster want die had nergens zin in. Ze wilden iedereen aan het buffet hebben zodat je niet a la carte ging bestellen, hubby vroeg om thee maar dat was te moeilijk en is dan ook nooit gekomen. Voor de rest was het een heel goed ontbijt met veel keus uit verschillende (vette) gerechten. Gelukkig hadden ze ook vers fruit.

10.30 Zijn bij de Denver Zoo aangekomen, dochterlief blij dat we niet eerst zijn gaan shoppen en loopt huppelend naar de ingang. Het is echt gigantisch druk op het parkeerterrein, ze hebben hier natuurlijk ook vakantie. Helemaal niet bij stilgestaan.

14.15 Komen net uit de Zoo. Is een leuke dierentuin met ook nog een paar andere attracties, zoals een treintje en een echte originele draaimolen. Dochterlief vond het geweldig en heeft dan ook bijna een heel rolletje volgeschoten.

14.35 Lopen in de Cherry Creek Mall. Het is de uptown mall van Denver, met vele dure winkels ze hebben er zelfs een Tiffany en een Saks fith Avenue. Maar ook leuke hebbeding winkeltjes als de Discovery store.

15.10 We hebben en net bij de Panda express gegeten, een fastfood restaurant maar dan met chinees eten. Echt verrukkelijk, veel beter dan z’n hamburger broertjes. Ze hebben een heel buffet met allemaal gerechten waar je uit kunt kiezen. Hubby had een mandarin bowl ik een soort heerlijke mie met gemarineerd varkensvlees en sinasappel kip. Dochterlief had loempiaatjes maar die vond als gewoonlijk mijn eten lekkerder.

15.55 Dochterlief speelt in de shopping mall op een giga ei. Ze hebben daar allemaal zachte speeltoestellen liggen in de vorm van etenswaren. Het is er druk en alles speelt door elkaar. Nog even zitten kletsen met een Amerikaanse. Ze vroeg hoe Londen was omdat haar man daar graag wil wonen. Kon d’r in ieder geval vertellen dat het er duur was.

17.10 Eten hoef ik voorlopig nog niet, maar een lekkere ijskoffie gaat er wel in. Alleen welke ze hebben duizend-en-een mogelijkheden, ik roep de hulp van de verkoopster in. Uiteindelijk wordt het een frozenbear, vanille espresso koffie.

17.50 Hebben alleen maar stiften voor dochterlief gekocht en gaan nu naar het hotel om nog even te zwemmen. Althans dochterlief, ik ga wel mee maar ga niet zwemmen, ga liever even zitten meimeren over alle dingen die we in de vakantie hebben gedaan.

20.00 We zijn om 19.40 het zwembad uitgegaan. Dochterlief heeft nog leuk gespeeld met twee zusjes die afkomstig waren uit St. Louis. Nog even met hun moeder zitten praten. Ze waren net aangekomen. Ze hadden nog geen vast omlijnde plannen voor hun vakantie. Ze gingen voornamelijk voor het ontspannen. Wij gaan nu op weg naar de Trail Dust, een vreetschuur in Western stijl.

22.10 24 graden en echt heerlijk gegeten, uiteraard steaks, want hun vlees is beroemd en inderdaad het is heerlijk zacht en mals. Het is een gigantisch groot restaurant, maar wel heel gezellig. Het personeel loopt er als cowboy bij. Ze hebben midden in de zaak een enorme stalen glijbaan staan. Daar heb je sokken voor nodig en die had dochterlief dus niet aan. Maar tot haar grote opluchting kon je die voor $1 kopen. Verder hingen er overal tv’s met daarop country en western clips. Als je per ongeluk met een stropdas was binnengekomen, werd die onder veel kabaal eraf geknipt.

En dan is het tijd om in te pakken, morgen naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s