Garnalen pasta

3/4 personen

     Wat heb je nodig?

  • 1 zak grote diepvries garnalen (gekookt en gepeld)
  • 300 gram diepvries peultjes
  • 1 bakje groene asperge tips
  • wok olie
  • 400 gram biologische pasta
  • 3/4 bakje licht en luchtige Monchou kaas
  • 1/2 flesje kookroom light
  • 1 bosje verse dille
  • 1 limoen
  • knoflook (naar smaak)
  • zout naar smaak
  • wat gedroogde of verse dille

     Wat moet je doen?

Voorbereiding:

Als het kan een paar uur van te voren garnalen op ovenplaat laten ontdooien. Droog deppen en marineren met olijfolie, knoflook en wat gedroogde dille.

Koken:

Water koken voor de pasta. Pasta 10 minuten laten koken.

Garnalen op grilplaat bestrooien met zout en 6 minuten op stand 2 onder de gril. Grill na 3 minuten uitzetten.

Gelijktijdig de peultjes en asperges gaan roerbakken met aardig wat wokolie (gaat als een soort dressing fungeren) + knoflook + zout.

Ondertussen (koud)sausje maken met de kaas, kookroom, verse dille, limoen, knoflook en zout.

Pasta op bord, daarop de groenten met de olie. Op de groenten een bergje garnalen met daar weer op 2 scheppen saus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s