3/4 personen
Wat heb je nodig?
- 500-750 gram lekkere tomaten, pommedori of trostomaten, in partjes gesneden
- 3 bollen mozzarella in stukjes gesneden of geplukt
- bos verse basilicum, grof gehakt
- zakje rucolasla
- zakje pijnboompitjes
- ons parmaham, in stukjes gesneden
- goeie Italiaanse olijfolie
- grof zeezout
- knoflook, fijn gehakt
Wat moet je doen?
Pijnboompitjes in een droge pan even lekker roosteren, goed opletten die dingen zijn zo zwart en dus bitter.
Doe in een grote slabak de rucolasla met wat olijfolie zout en knoflook, met de handen door elkaar husselen zodat overal olie aanzit. Dan tomaten en mozzarella erop, dit ook weer opsmaak brengen met olie, zout en knoflook. Pijnboompitjes en ham er overheen strooien. Grof gehakte basilicum erop en nog lekker wat olijfolie erover sprenkelen.
Advertenties