4 personen
Ingrediënten:
4 saucijzen uit velletje halen
1 ui gehakt
Knoflook gehakt
Olijfolie
Doosje gesneden champignons
Doosje cantharellen gesneden
Basilicum olijfolie
Zout
1 citroen
Bosje platte peterselie, grof gehakt
Bakje verse pasta
Vers geraspte Parmezaanse kaas
Doe het saucijzen vlees rul bakken met de ui en de knoflook en een klein beetje olijfolie. Dan champignons en cantharellen erbij meebakken.
Wat zout en een hele citroen erboven uitknijpen.
Ondertussen de verse pasta koken.
Verse gekookte pasta in diepe borden doen, basilicum olijfolie erover sprenkelen. Daarop de saucijzen met de uien etc. Vlak voor het opdienen lekker veel vers gesneden peterselie er over en naar smaak vers geraspte Parmezaanse kaas.
Advertenties
Ziet er lekker uit.
xx
Hmmm dat lijkt me wel wat. Ik heb al zo’n zin in wat eten 🙂 het is nog niet eens 11 uur!