Saucijzen pasta

4 personen

Ingrediënten: 

4 saucijzen uit velletje halen

1 ui gehakt

Knoflook gehakt

Olijfolie

Doosje gesneden champignons

Doosje cantharellen gesneden

Basilicum olijfolie

Zout

1 citroen

Bosje platte peterselie, grof gehakt

Bakje verse pasta

Vers geraspte Parmezaanse kaas

Doe het saucijzen vlees rul bakken met de ui en de knoflook en een klein beetje olijfolie. Dan champignons en cantharellen erbij meebakken.

Wat zout en een hele citroen erboven uitknijpen.

Ondertussen de verse pasta koken.

Verse gekookte pasta in diepe borden doen,  basilicum olijfolie erover sprenkelen. Daarop de saucijzen met de uien etc. Vlak voor het opdienen lekker veel vers gesneden peterselie er over en naar smaak vers geraspte Parmezaanse kaas.

Advertenties

2 Reacties op “Saucijzen pasta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s